top of page

Odunlu şömine Fiyatları ve Modelleri

Odunlu Şömineler



Yaşam alanlarına modern şömine satın almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken konuların başında verimlilik ve baca detayı gelir. Decofire odunlu şömine modelleri, verimlilik seviyeleri ile kullanıcı beklentilerini tam olarak karşılar. Yüksek kalite standartları doğrultusunda üretimde kullanılan çelik, şöminelerin uzun yıllar boyunca tüm işlevsel özelliklerini korumasını sağlar. Decofire odunlu şömine haznelerinin üretim teknolojisine bağlı olarak  dayanıklı yapısı sayesinde, yanma alanında etkili ve verimli bir odun yanma süresi sunar.

Kolay temizlenebilme özelliği, odunlu şömine seçiminde verimlilik kadar önemli bir diğer konudur. Üretim aşamasında kullanılan çelik ve cam aksamlar, ürünlere sağlamlığın yanında kolay temizlenme özelliği de kazandırır. Decofire, yanma alanlarındaki kül seviyesinin her daim düşük kalması amacıyla odunlu şömine haznesi tasarımında iki detaya yer verir. Şömine haznesi, tasarımındaki farklılık sayesinde baca çekiş klapeler sayesinde doğru yönlenmesini sağlar. Doğru baca kurulumu ile şömine üzerinde biriken dumanı çekerek hem temiz yanma hem de konfor seviyesinin yüksek kalmasına yardımcı olur. Decofire tercih eden bireyler, tasarım yönelimleri doğrultusunda dilerlerse  farklı modern odunlu şömine çeşitlerine de yönelebilir.

Decofire modern odunlu şömine koleksiyonundaki modeller, görünüm açısından da üst düzey bir tasarım ortaya koyar. Koleksiyonun geneline yumuşak hatlar ve siyah renk hâkimdir. Farklı tarzlardan hoşlananlar için koleksiyon dâhilinde alternatif renk ve model seçenekleri de bulunur. Decofire müşterileri, tasarım özelliklerinin beraberinde getirdiği avantajla salonlarının ve yaşam alanlarının dekorasyonunu kolayca zamansız hale getirebilir. 

Odunlu şömine Fiyatları ve Modelleri

Decofire, odunlu şömine koleksiyonunda modern tarzdaki modelleri modern ve zamansız dokunuşlarla zenginleştirerek kullanıcıların beğenisine sunar. Böylece, tasarım alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen bireylerle birlikte, yeni yaklaşımları denemekten hoşlananlar da aradıkları tarzda ürünleri rahatlıkla bulabilir. Örneğin, asma veya orta şömine modelleri ile mekanlarda ki estetik görünüm kolayca pekiştirilebilir. Tavandan asılı olarak anılan bu modellerin yerden yüksekliği, oturma düzenine göre ayarlanabilir. Bu özelliği sayesinde asma şömine modelleri, her açıdan görülen 360 derece döner haznesi sayesinde panoramik seyir deneyimi yaratır.

Decofire modern odunlu şömine koleksiyonu, tasarıma ve konfora önem verenler için farklı çözümleri de bünyesinde barındırır. Bu çözümlerden biri olan asansör cam  kapaklı şömine modelleri, özellikle duvar tipi şömine kullanmak isteyenler için ekstra rahatlık imkânı sağlar. Farklı ölçülerdeki cam ölçüleri ile  çeşitli modeller mevcuttur. Asansör cam kapaklı şömine modelleri ayrıca yanma alanı içerisinde güvenliği arttıran,odun yüklemeyi kolaylaştıran verimli şömineler yaratılabilmesini de mümkün kılar.

Minimalist çerçeveler vasıtasıyla özelleştirilebilen standart tipteki ürünlere ek olarak Decofire, koleksiyonunda tamamen özgün tasarımlara da yer verir. Mimarların Farklı  ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen modern odunlu şömine modelleri, camda is yapmayı önleyen hava sirkulasyon sistemi ve metal seperatör özellikleri ile sıçramayı önleyendetaylarla ön plana çıkar. Duvar tipi odunlu şömine modelleri kategorisi altında sıralanan bu modellerde ayrıca L tipi U tipi camlı asansör kapaklı modeller mevcuttur.

Odunlu şömine Ölçüleri ve Boyutları

Şömine ölçülerinin, yaşam alanı olarak belirlenmiş bölüme net biçimde uyması şart değildir ve bu ölçüler her modelde aynı değildir. Decofire markaları ve modeller,i, kullanıcı beklentilerini eksiksiz karşılama hedefi doğrultusunda monoblok şömine haznesi modellerini farklı ölçülerde üretir. Şöminelerinden yüksek seyir zevki ve ısı almak isteyen mimarlar ve son kullanıcılar , Decofire odun şömine kategorilerinde  ihtiyaç duydukları seçeneklere kolayca ulaşabilir. Decofire titiz çalışmalar sonucunda oluşturduğu koleksiyonda, farklı boyutlardaki kare modeller dışında dikdörtgen yatay odunlu şömine çeşitleri de bulunur.

Küçük boyutlara sahip mekanlarda konforlu şömine alanları yaratmanın en etkili yolu, köşe şömine modellerine yönelmek olarak düşünülebilir. L tipi köşe odunl şömineler modeller, yer azaltıcı hatları dolayısıyla alanı verimli kullanmayı mümkün hale getirir. Decofire'ı ziyaret edenler, tıpkı kare ve dikdörtgen modellerde olduğu gibi köşe L ve U tipi şömine model versiyonları arasından seçim yapabilir.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page