top of page

Doğru bacasız şömine seçimi nasıl olmalıdır?



Burner kit ve şömine ızgarası serilerimiz halihazırda yapılmış ve türlü nedenlerle kullanılmayan açık tip (cam kapaksız) şöminelerin içine yerleştirilmek suretiyle kullanılabilir. Bu tür uygulamalarda minimum mesafelere dikkat ediniz.

Bacasız Şömine iç ızgara serimiz içerisinde Ecosmart şömine burner kit barındıran kolaylıkla mevcut şöminenin içine konumlandırılabilecek veya yeni şömine tasarımlarında kullanabilecek ürünlerden oluşur.

Tüm paslanmaz çelikler yumuşak nemli bir bez üzerine marketlerde satılan paslanmaz çelik temizleyici sprey sıkıp silinerek kolaylıkla temizlenebilir. Şömine yakılıp tüm yakıt bittiğinde ve burner kit soğuduğunda bioethanol kalıntılarını yok etmek için bir süreliğine sıcak suyun altına tutabilirsiniz. Paslanmaz çelik üzerinde yanma ile zamanla renk solmaları meydana gelmesi normaldir.

Ecosmart şömineler oldukça verimlidir, çünkü bacasızdır. Bacadan bir ısı kaçısı olmaz yanma sonucu açığa çıkan tüm ısı odada kalır. Isıtma kapasiteleri ve hacimleri için lütfen burner kit ürünlerin teknik föyleri inceleyiniz.



1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page